Vurdering

Med mere end 15 års erfaring og fokus på ejendomsinvestering kan vi give dig markedets skarpeste vurdering af din ejendom. Og det er uanset, om du er privat investor, der vil sælge din udlejningsejendom, eller er etableret investor med en større portefølje, som du ønsker værdiansat.

På baggrund af en gennemgribende analyse, hvor vi kommer 360 grader rundt om din ejendom, udarbejder vi et salgsoplæg. Dermed får du høj sikkerhed, ligesom revisorer, advokater, banker, selskaber eller kapitalfonde får et professionelt indblik i faktorerne bag værdiansættelsen.

Bestil vurdering

Hvad er din ejendoms reelle værdi?

Din ejendoms faktiske værdi afhænger af en lang række faktorer. Vi har kontakt til over 3.000 købere og sælgere, og derigennem har vi et indgående kendskab til markedsprisen i dit lokalområde og kender efterspørgslen. Men udover markedsprisen bør du også kende din ejendoms skjulte værdier.

Din investeringsejendom kan have uforløste potentialer, der skal tages højde for i værdiansættelsen og de potentielle værdier finder vi frem til. og præsenterer dig for i salgsoplægget.

Vi afdækker relevante faktorer som f.eks.:

• Stand
• Beliggenhed
• Lejeforhold
• Udviklingsmuligheder i forhold til byggeretter, lokal- og kommuneplaner
• Uudnyttede potentialer som bedre udnyttelse af tagetager
• Mulighed for opdeling i ejerlejligheder

Du opnår derigennem en uvildig vurdering af ejendommens nutidsmarkedsværdi, identifikation af ejendommens skjulte værdier og anbefalinger til optimering af ejendommens fremtidige markedspris, på et højt fagligt niveau.

Billede

Bestil en samtale med en specialist

Vi rådgiver både indenfor salg og investering af ejendomme

KONTAKT OS
Billede

Er du I tvivl om hvad din ejendom er værd?

Bestil en uforpligtende ejendomssvurdering

BESTIL VURDERING

Nyligt solgte ejendomme