OFF MARKET SALG

Flere attraktive investeringsejendomme handles off-market. En udvalgt gruppe af potentielle investorer, hvis profiler matcher, bliver præsenteret for ejendommen eller porteføljen. Det er en effektiv og diskret måde at afprøve markedet på

Et stærkt netværk

I den situation, hvor et salg skal foretages off-market, bliver markedsmekanismerne sat lidt ud af kraft. Her er et indgående markedskendskab nøgleordet. Hos Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus bruger vi derfor mange ressourcer på at dyrke vores professionelle netværk, både internt og eksternt, for derigennem at overvåge markedets bevægelser, tendenser og dermed sikre at vi får den rig-tige pris for kundens ejendom. Dette sam-menholdt med et særdeles velfungerende køber- og kundekartotek, kan vi allerede i en indledende fase af en handel pege på mange potentielle købere til ejendommen. Faktisk har vi i mere end 80 % af vores handler allerede en mulig køber, før salgsmateri-alerne er lavet og godkendt af vores sælgere. Off-market salg, handler med andre ord om at være velforberedt og have det nødvendige markedskendskab. Det har vi hos Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus.

Markedsføring til hjælp

I salgs- og præsentationsfasen lægger vi me-gen vægt på, at det salgsmateriale, vi laver, bliver så oplysende og præsentabelt som muligt. Vores hjemmeside er tilpasset mulig-heden for at præsentere en ejendom med få udvalgte informationer og billeder, således at beliggenhed og beskrivelse af ejendommen kan tilpasses sælgers ønske om, hvor synlig ejendommen må blive præsenteret.

85% af vores ejendomme bliver solgt gennem OFF-market salg.

Skal vi kigge på din ejendom?

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

- så får du information om de ejendomme, der sælges gennem vores netværk

TILMELD KØBERKARTOTEK
Billede

Vil du sælge gennem vores netværk

- kontakt os og hør nærmere om hvordan vi skræddersyer en løsning til dig

KONTAKT OS