Nyt ydre – samme værdier

Nyt, nyt, nyt! Sådan har vi det… til dels. For nogle ting skal man lade blive ved det gamle. Vi præsenterer dig her for vores nye ydre - de indre værdier har vi naturligvis ikke pillet ved.

Thorkild Kristensen Erhverv og Thorkild Kristensen Erhverv Århus har været vores tidligere navne siden vi for efterhånden 15 år siden etablerede os som en uafhængig ejendomsmæglerforretning. Nu har vi også opdateret vores visuelle identitet, så det i højere grad markerer os som selvstændig virksomhed og samtidig tydeliggør de stærke værdier fra tiden som en del af Thorkild Kristensen Koncernen.

Fortiden har stor betydning for vores nutid. Derfor bevarer designet elementer, der peger på tiden som en del af den Aalborgensiske koncern – det bærer farveuniverset og navnet eksempelvis præg af. For selvom vi juridisk set ikke længere er en del af Thorkild Kristensen Koncernen , så har vi de gode værdier om troværdighed og høj faglighed med os i alt, hvad vi gør.

Et nyt navn, der vækker genklang

Vores nye navn, TK Erhverv, er altid blevet brugt i daglig munde som forkortelse for Thorkild Kristensen Erhverv, og dermed bevarer vi også navnemæssigt en del af vores gamle DNA. Det har hele tiden været vores ønske at holde fast i DNA’en og dertil tilføre noget nyt. Gode, langsigtede relationer med vores kunder er stadig vores fokus, ligesom et personligt drive i teamet vægter tungt.

Som selvstændig virksomhed bringer vi også nye perspektiver til bordet. Ikke mindst takket være en spændende teamkonstellation hvor ”gammelt og nyt blod” er blandet til en ny eliksir: Vi har tyngde i baglandet og samtidig fået tilført nye kompetencer, energi og kreativitet – hvilket indebærer, at vores fokus og kompetencer nu udvides fra den gamle boligmasse, til rådgivning og salg omkring rækkehusprojekter, byggejord og ikke mindst den nye boligmasse i storbyerne – hvilket kan illustreres med nyt kontor i København i 2022.

Velkendt farveunivers med et twist

Vi bevæger os stadig i det velkendte farveunivers med grøn og sort som bærende farver – men med et twist i nuancerne. Designet er enkelt og stilfuldt, og vi ønsker, at æstetikken er med til at levere budskabet om en professionel virksomhed med en høj faglig standard. I forlængelse heraf har vi fået ny hjemmeside, og vores kunder kan desuden se frem til at opleve vores salgsfremmende materiale, der tillige er investeret stort i et grafisk udtryk, så der opnås en helhed mellem æstetik, overblik og læsbarhed.

Vi håber, I vil tage godt imod vores nye look!

Billede

Overvejer du at sælge eller investere?

Bestil en uforpligtende samtale med en specialist

KONTAKT OS
Billede

Se et udvalg af referencesager

Vi sælger ejendomme i hele Danmark

BESTIL VURDERING