SPECIALISTER I INVESTERINGSEJENDOMME.

Vi påstår at være specialister i investeringsejendomme.

Årsagen til vores påstand skyldes vores 100% fokus på den del af markedet der omhandler investeringsejendomme og i særdeleshed boligudlejningsejendomme. Af samme årsag er kunderne i vores netværk samt Off-Market køberkartotek seriøse investorer som vi ofte har handlet med tidligere.

Det har været en positiv oplevelse

Gennem 30 år har Bent Christensen været medejer af to ejen­domme i det centrale Aarhus, men i efteråret valgte han og hans partner at sætte de to ejendomme med hver otte lejemål til salg. - Jeg har altid betragtet ejendommene som en pensionsord­ning, og da jeg er gået på pension, synes jeg, at det var tid til at sælge, forklarer Bent Christensen.

MÆGLEREN SKABTE TRYGHED

Han og hans partner kontaktede derfor to ejendomsmæglerfir­maer, det ene Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen Aarhus, som de efterfølgende valgte at arbejde videre med. - Min fornemmelse er, at ejendomsmægler Rene Smedegaard ved, hvad han har med at gøre, og så føler man sig mere tryg. På den måde har det været en positiv oplevelse, understreger Bent Christensen. Efter knap et halvt år er de to velbeliggende ejendomme da også solgt, og Bent Christensen og hans partner har nu kun en ejendom tilbage i porteføljen. - Jeg har gennem årene passet ejendommene, så jeg må indrømme, at det er en lettelse, at de nu er blevet solgt, siger Bent Christensen.

Bent Christensen - Sælger af Sølystgade 29, Aarhus C

Mægleren har gjort sig umage på både køber og sælgers side

Den pulserende Jægergårdsgade midt på det centrale Frederiks­bjerg i Aarhus er en populær adresse. Her ligger charmerende boligejendomme side om side med restauranter og butikker. Det vakte derfor også straks ejendomsinvestor Peter Greves in­teresse, da han hørte, at den velholdte ejendom i Jægergårdsga­de 146 var til salg. - Jeg havde tidligere været i kontakt med Rene Smedegaard fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen Aarhus, han kontakte­de mig derfor, da ejendommen kom til salg, fordi han syntes, at ejendommen ville passe ind i min portefølje, og det havde han ret i. Det er en attraktiv beliggenhed med den rigtige størrelse lejligheder, siger Peter Greve.

KØBER VENTER PÅ NY OPRINGNING

I løbet af nogle få måneder faldt handlen på plads, og Peter Greve har i dag overtaget den klassiske ejendom med otte lejemål. I den forbindelse ser han tilbage på et meget tilfredsstillende forløb. - Rene har gjort sig umage på både køber og sælgers side. Det gælder lige fra den første interesse til fremvisning og til pris­aftale. Samtidig er han god til at følge op på aftaler og er fleksi­bel. Nu venter jeg faktisk bare på, at han ringer igen.

Peter Greve - Køber af Jægergårdsgade 146, Aarhus C

HOS OS FÅR DU MARKEDETS SKARPESTE SALGSVURDERING

Kend værdien af din ejendom. Det giver kvalitet til dine overvejelser!
Kontakt os og få en uforpligtende salgsvurdering. Vi tilbyder dig den bedste markedsindsigt og den skarpeste prisanalyse – og det indenfor 24 timer!