Solgt

Midtager 2-28, 8382 Hinnerup

Midtager 2-28,

Midtager 2-28, 8382 Hinnerup

Her udbydes 14 flotte rækkehuse af høj kvalitet. Rækkehusene er opført i 2015 af Milton huse, og fremstår præsentable og moderne. Rækkehusene er beliggende ved Foldby, Hinnerup under 20 km. fra Aarhus C. Området er naturskøntog har et rigt foreningsliv samt skole og børnehave. Fra Foldby er der gode busforbindelser til Hinnerup/Aarhus. Rækkehusene består af 12 lejemål á 113 m2, og 2 lejemål á 116 m2.

De 14 rækkehuse er indrettet med bryggers, toilet/bad, 3 værelser og et stort køkkenalrum/stue.
Lejemålene er i 1 plan, hvorfor disse yderst funktionelle og attraktive boliger henvender sig tilbåde den nybagte familie og det modne par der ønsker at bo naturskønt i område med skoler, foreningsliv placeret tæt på Aarhus C. Hoveddøren leder ind i bryggerset hvorfra der er adgang til toilet og bad samt det store køkkenalrum/stue. Fra køkkenalrummet er der adgang til 3 store værelser, og direkte udgang tilegen sydvestvendte have. Lejemålene fremstår rummelige og med et godt lysindfald. Alle rækkehusene er fuldt udlejede. Lejemålene har HTH-elementer, Grohe Amatur, trægulve i køkkenalrum/stue samt klinker påbadeværelser og i bryggers. Ejendommen har energimærke A2010.