Kjellerups Torv 5, st. 11, 9000 Aalborg

Aalborg, Kjellerups Torv

Kjellerups Torv 5, st. 11,

Kjellerups Torv 5, st. 11, 9000 Aalborg

Kjellerups Torv 5, st. 11, 9000 Aalborg

Restaurant i Nordkraft med fuldt udrustet køkken
Restauranten er beliggende i Nordkraft - lige overfor Skråen og Biffen og består af 128 m² med stort restaurantlokale med tilhørende køkken og velfærdsarealer. Restauranten overtages fuld udrustet med industrikøkken, fuldt møbleret restaurant og med mulighed for ”udeservering” foran restauranten. Den tidligere forpagter havde spiritusbevilling til kl. 03.00.
Alle installationer, herunder udsugningssystemet er installeret af udlejer. Installationerne, bortset fra el-tavlerne, er skjult i kælderen og herfra trukket op i restauranten. Der er etableret gulvvarme i restauranten. Udlejers kostpris vurderes i omegnen af 5 mio. Restauranten overtages uden lejer, men den tidligere forpagter betalte kr. 300.000 i årlig leje. Ud over lejen betalte lejer for forbrug, bortset fra renovation, der er en del af fællesudgifterne i Nordkraft.
Lejemålets fordelingstal i Nordkraft er 128/23106.
Nordkraft er beliggende tæt på Aalborgs havnefront og besøges årligt af mere end 1. mio. mennesker. Området er Aalborgs kulturcentrum hvor man kan opleve både Musikkens Hus og Utzon Centret. Nordkraft huser en bred vifte af kulturelle samlingssteder, kontorer, biograf og hyggelige spisesteder. Spillestedet Skråen ligger umiddelbart overfor Restauranten og her afholdes årligt mere end 300 arrangementer. For den rette køber ligger der derfor et stort portentiale for drift af Restauranten

    Har du spørgsmål?
    Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud