Gl. Hobrovej 2, 8920 Randers NV

Randers NV, Gl. Hobrovej

Gl. Hobrovej 2,

Gl. Hobrovej 2, 8920 Randers NV

Gl. Hobrovej 2, 8920 Randers NV

Randers NV - velbeliggende rødstensejendom
Præsentabel rødstensejendom med 4 gode boliglejemål og et stort erhvervslejemål i stueplan. Ejendommen, der er beliggende i overgangen mellem Randers C og Randers NV er løbende blevet opdateret udvendigt såvel som indvendigt. Senest er gårdmiljøet totalrenoveret hvor et gammel beskyttelsesrum er opgravet og erstattet af flisearealer om grønne frirum. Gårdrenoveringen er sket samtidig med gennemførelse af en separatkloakering. Ejendommen har en god klimaskærm med rødt tegltag, vedligeholdelsesvenlige plastvinduer til boliglejemålene, dørtelefon og flot terrassotrappe.
Indvendigt består ejendommen af 192 m² stort erhvervslejemål, der deles af af et solcenter og af en Wellness klinik. Erhvervslejemålet er af udlejer renoveret indenfor de senere år for mere end kr. 400.000, hvorfor det fremtræder i rigtig flot stand.
Ejendommens boliglejemål består af 4 stk. velindrettede og delevenlige lejemål. På 1. sal er der en stor 5 værelses lejlighed på 120 m² med udgang til sydvendt altan. Desuden er der en 4 værelses lejlighed på 100 m². På 2. sal kan man opleve en hyggelig atmosfære med høje skråvægge. Den store lejlighed er på 96 m² med 4 værelser og udgang til sydvendt altan. Den sidste lejlighed er en flot 3 værelses lejlighed på 76 m². Ejendommen er højt beliggende med godt udsyn mod Randers C. Den høje beliggenhed er udnyttet af hhv. TDC og Cellnex til mobilsendere. Cellnex har indgået en 20 årig lejeaftale med forudbetalt leje for samtlige år 
Mod ejendommens gårdside er der etableret 4 parkeringspladser til ejendommens beboere

    Har du spørgsmål?
  • Carsten D. Sørensen

  • Ejendomsmægler
  • Telefon: 86 20 32 35
  • Mobil: 40 81 54 89
  • Det bedste valg

Giv et bud