Oddervej 97 A-B, 8270 Højbjerg

Højbjerg, Oddervej

Oddervej 97A,

Oddervej 97A, 8270 Højbjerg

Oddervej 97A, 8270 Højbjerg

Særdeles flot udlejningsejendom med 3 totalrenoverede boliglejemål. Ejendommen er beliggende på kuperet matrikel i Højbjerg med kort afstand til alt - gode indkøbsforhold, Marselisskoven, Aarhusbugten samt resten af bylivet i Aarhus. Ejendommen har oprindeligt været en stor en-familievillla, der i 2017 blev ombygget til 3 særdeles flotte lejligheder. I renoveringsprocessen har der været lagt vægt på gode materialevalg og funktionelle planløsninger. De 3 lejligheder fremtræder derfor i særdeles flot, attraktiv og god vedligeholdelsesmæssig stand.

I tilknytning til ejendommen er der 2 garager samt parkeringsmulighed for ca. 4 biler.
 
Højbjerg er en mondæn forstad til Aarhus, hvorfra der er særdeles gode transportmuligheder til Aarhus Centrum, ligesom man hurtigt kan nå motorvejsnettet omkring byen.

Lejlighederne består af en 3 - værelses lejlighed på 79 m² med stort lyst bademiljø og lyst køkken/alrum. Til lejligheden er der desuden adgang til ca. 74 m² i kælderen med stort bryggers og flere disponible rum. Denne del af kælderen er ikke godkendt til beboelse.
 
Lejlighed nr. 2 er en stor 5 - værelses lejlighed på 133 m² hvoraf noget af boligarealet er godkendt beboelse beliggende parterre med udgang til terrasse. Foruden boligarealet indeholder lejemålet ligeledes 62 kvm kælder. Lejligheden rummer 2 store badeværelser, stort lyst spisekøkken og stort bryggers.

Den tredje lejlighed ligger i øverste plan og er en flot 3 - værelses lejlighed på 102 m² med udgang til altan fra det lyse køkken/alrum. Som de øvrige 2 lejligheder er der stort flot bademiljø.

    Har du spørgsmål?
    Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Giv et bud