Markant domicilejendom på bedste beliggenhed

Aarhus N, Dusager

Dusager 14,

Dusager 14, 8200 Aarhus N

Dusager 14, 8200 Aarhus N

Ejendommen er beliggende i det mest prominente erhvervsområde i Aarhus udenfor centrum - Skejby - der er kendt som ét af vidensområderne i Aarhus. Naboer i nærområdet er en lang række velrenommerede danske og internationale virksomheder, herunder Vestas, Sweco, NRGI, EnergiDanmark, Beierholm, EG, Atea, G4S, uddannelsesinstitutionen VIA og ikke mindst Universitetshospitalet, hvor der idag abejder ca. 9.000 mennesker. Ejendommen har senest været udlejet ti BIIR og Vestas Offshore Wind A/S (fremlejer), men overtages nu ledig for køber pr. 01.04.2021
 
Ejendommen er opført i 2009 og fremstår meget velvedligeholdt - ejendommens areal udgør i alt 1.392 m², fordelt på stue, 1. og 2. sal. Til ejendommen hører 30 parkeringspladser, der er opmærket på terræn foran ejendommen - desuden vil der være mulighed for at leje yderligere i nærområdet hvis det måtte ønskes.
 
Ejendommen er aktuelt indrettet med flotte funktionelle kontorer/åbent kontormiljø, mindre aula til samlinger/undervisning samt flere flotte mødelokaler. Desuden bør bemærkes,at nuværende ejer senest har investeret/etableret en stor kantine samt opdateret ejendommen med nye klinker i nævnte kantine samt dele af adgangsarealerne. Ejendommen fremstår med nedhængt akustikloft med indbygget grundbelysning, ventilation og køl, dog ikke køl i stueplan. Gulvene i kontorafsnittet er pålagt stavparket. Der er flere kontorer/mødelokaler med glasvægge, der giver kontorafsnittene et moderne udtryk. Desuden bør nævnes alarm, elevator, rullegitre og ikke mindst installerede adgangsnøgle via fingeraftryk - alt i alt en kontorejendom der kan håndtere krav om høj sikkerhed og imødekommer krav om funktionalitet samt eksponering (bannermulighed til Randersvej).

    Har du spørgsmål?
  • Jan Kirkebæk

  • Partner, Ejendomsmægler, MDE, DiplomValuar
  • Telefon: 86 19 80 80
  • Mobil: 20 40 30 06
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud