Kendt erhvervsmæglerfirma klar til strategisk og organisatorisk oprustning

Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus har lagt flyvende fra land i 2021 og er nu klar til næste skridt i virksomhedens strategiske udvikling. Aktuelt jagter virksomheden fire til fem nye medarbejdere, der foruden at konsolidere en stærk position i Jylland skal bidrage til at realisere virksomhedens mål om at etablere afdeling i hovedstaden, inden året er omme.

Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus er en af få ejendomsformidlere, der udelukkende fokuserer på salg og rådgivning inden for investeringsejendomme. Den specialiserede kompetence kombineret med et solidt netværk har betydet, at virksomheden gennem de seneste mange år har opbygget en stærk position i Jylland herunder særligt i og omkring Randers, Aarhus og Aalborg, hvor virksomheden har afdelinger i sidstnævnte to byer.

Men her stopper ambitionerne ikke for den kendte erhvervsmægler, der i årets første fem måneder har formidlet ejendomme for mere end en halv milliard kroner. Allerede på den korte bane skal fundamentet i Jylland styrkes yderligere, imens virksomheden satser på at erobre nye markedsandele gennem etableringen af ny afdeling i hovedstadsområdet inden 2022.

- Her er København helt oplagt. Vi har gennem en længere periode oplevet stigende interesse fra eksisterende kunder i forhold til netop København, og vi tror på, at vi kan overføre vores succes fra det jyske marked til hovedstadsområdet, mens vi også kommer til at arbejde benhårdt på at udbygge vores position i det jyske.

Første nye tilføjelse til det jyske marked er dog allerede på plads. Cato Vestergaard tiltræder per 1. juni en stilling som Partner, Erhvervsrådgiver. Han kommer senest fra en stilling som commercial real estate advisor hos Colliers International Danmark.Som led i realiseringen af de ambitioner har Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus, udvidet kontoret i Aarhus, for at imødekomme ansættelse af yderligere 4 til 5 nye medarbejdere i løbet af 2021. Heraf tre medarbejdere til det jyske marked samt to, der skal afsøge forretningsmuligheder i København.- Vi står i dag med en rigtig god og sund virksomhed med stærke nichekompetencer, som vi mærker en stigende efterspørgsel på. Det er vores klare opfattelse, at vi nu er klar til at tage hul på næste fase af vores strategiske udvikling, og det indebærer blandt andet, at vi skal blive større og afsøge nye markeder, siger adm. direktør Peter Fredberg og fortsætter:

- Derudover forventer vi, at vi umiddelbart efter sommer kan byde velkommen til de næste nye medarbejdere. Vi er i fuld gang med at afsøge markedet og er allerede i dialog med flere potentielle kandidater.- Cato har gennem næsten 10 år beskæftiget sig med lige præcis formidling af investerings- og boligudlejningsejendomme og kommer derfor med en rygsæk fyldt med både erfaring, kompetencer og ikke mindst et solidt netværk, siger Peter Fredberg og fortsætter:

Foruden nye medarbejdere er der udsigt til forsat høj aktivitet for Thorkild Kristensen Aarhus resten af året.

- Fortsætter vi den positive tendens fra årets første måneder, bliver 2021 vores bedste år nogensinde. Det er særdeles positivt, og allerede nu har vi en rigtig fin portefølje på plads for andet halvår, afslutter Peter Fredberg.

Vi glæder os til at høre fra dig!