VIL DU VÆRE EN DEL AF BYENS DYGTIGSTE MÆGLERTEAM?

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus
søger en sagsbehandler til vores afdeling i Aarhus.

Kan du skabe overblik og struktur i dagligdagen? Er du en stærk administrativ profil? Sætter du en ære i at følge sager til dørs, og få enderne til at mødes? Så er jobbet som sagsbehandler hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus helt sikkert noget for dig.

Vi har travlt og søger en dygtig sagsbehandler, der kan få kabalen til at gå op for vores erhvervsmæglere og kunder, hver dag. Som sagsbehandler bliver du en del af et kompetent og uformelt mæglerteam, hvor vi sætter en ære i at levere en personlig service til vores kunder. Du får en væsentlig rolle ift. vores kunder og vores administrations funktion, og du bliver omdrejningspunktet i at få enderne til at mødes mellem alle involverede i salgsprocessen.

DINE HOVEDARBEJDSOMRÅDER VIL VÆRE:
  • Intern sagsbehandling af erhvervssager, herunder korrespondanceskrivning
  • Sparringspartner og sagskoordinator for vores erhvervsteam
  • Sagsoprettelse og udfærdigelse af salgsmateriale
  • Udarbejdelse af formidlings- og købsaftaler samt salgsprospekter på investeringsejendomme
  • Koordinering af annoncering på div. online-medier

Du er struktureret til fingerspidserne og ved pro-aktivt, når din hjælp er nødvendig. Som sagsbehandler er du grun-dig i din tilgang til opgaverne – et rigtigt ordensmenneske, der har styr på detaljerne. Du arbejder gerne selvstæn-digt, evner at lede dig selv og har et pro-aktivt mindset der gør, at du altid er lidt foran og ved hvornår der er brug for din hjælp. Du er samtidig en teamspiller og du elsker at samarbejde med både interne og eksterne i din daglig-dag. Din naturlige hjælpsomhed, dit gode humør og dine dygtige kommunikative evner gør, at du let skaber gode relationer til både kunder og kollegaer.

DU ER DEN HELT RIGTIGE KANDIDAT, HVIS:
  • Du har praktisk erfaring som sagsbehandler i ejendomsbranchen, hos en ejendomsmægler – eller som sekretær på et advokatkontor
  • Du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt i et højt tempo
  • Du er udadvendt og proaktiv, og sætter en ære i at gøre kunderne tilfredse
  • Du er dygtig bruger af Office-pakken
  • Du kan håndtere et stort arbejdspres og korte deadlines
VI TILBYDER:
  • Et selvstændigt og til tider hektisk job med faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • En spændende og udfordrende dagligdag, der kræver personligt engement
  • En fleksibel arbejdsplads, med mulighed for også at kunne arbejde hjemmefra
  • Et afvekslende og spændende job
  • Et team af erfarne, dygtige og dynamiske medarbejdere
HVEM ER VI ?

Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus er en selvstændig virksomhed i ekspansion og har gennem årene opbygget en særdeles solid position på markedet. Forretningen er hovedsageligt baseret på salg og formidling af investerings- og brugerejendomme i de større jyske byer og tillige med aktivitet i København. Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus er særdeles veletableret, en flad organisation, struktureret, sund og veldrevet. Hovedkontoret er beliggende i Aarhus med en afdeling i Aalborg og interesse og aktivitet i København. Det er et naturligt tidspunkt at styrke sig på nu, da opgaverne og projekterne bliver flere, og væksten fortsætter. Ud over jobbet, som sagsbehandler er firmaet pt. i gang med, at rekruttere yderligere erhvervsmæglere til at styrke forretningen. Derfor søges nu en dygtig sagsbehandler til afdelingen i Aarhus.

INTERESSERET ?

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte: Indehaver Peter Fredberg på tlf. 51171788 eller på mail pf@tk-erhverv.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og senest 01.07.2021