Kend værdien af din ejendom. Det giver kvalitet til dine overvejelser!

Kontakt os og få en uforpligtende salgsvurdering. Vi tilbyder dig den bedste markedsindsigt og den skarpeste prisanalyse.

Vurderingen baserer vi på en økonomisk beregning med baggrund i vores lokalkendskab, samt indsigt i markedspriserne, ejendommens potentiale og muligheder for evt. optimering.

Du modtager din gratis salgsvurdering inden for 24 timer. Ønsker du et salg, så assisterer vi gerne. Gennem vores kompetente køberkartotek kan din ejendom være solgt i morgen!

OFF-MARKET SALG

Flere og flere investeringsejendomme handles off-market. En udvalgt gruppe af potentielle investorer, hvis profiler matcher, bliver præsenteret for ejendommen eller porteføljen. Det er en effektiv og diskret måde at afprøve markedet på.

ET STÆRKT NETVÆRK

For at opnå et succesfuld salg gennem off-market, kræves et indgående kendskab til markedet herunder investorer og deres forskellige ønsker i forhold til boligejendomme. Her er et indgående markedskendskab nøgleordet. Hos Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus bruger vi derfor mange ressourcer på at dyrke vores professionelle netværk, både internt og eksternt, for derigennem at overvåge markedets bevægelser og tendenser og dermed sikre, at vi får den rigtige pris for kundens ejendom. Dette sammenholdt med et særdeles velfungerende køber- og kundekartotek kan vi allerede i en indledende fase af en handel pege på mange potentielle købere til ejendommen. Faktisk har vi i mere end 80 % af vores handler allerede en mulig køber, før salgsmaterialerne er lavet og godkendt af vores sælgere. Off-market salg, handler med andre ord om at være velforberedt og have det nødvendige markedskendskab.

Det har vi hos Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus.

MARKEDSFØRING TIL HJÆLP

I vores én-én dialogmøder samt i salgs- og præsentationsfasen lægger vi stor vægt på, at det salgsmateriale, vi laver, bliver så oplysende og præsentabelt som muligt.

STOR SUCCES

Inden for de seneste måneder har vi gennemført diskrete salg med flere ejendomme i Aalborg, Randers og Aarhus. Vi har flere emner på vej ind.